YES!

Eindelijk is het zo ver! De nieuwe Innovatiebieb website is live! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van een informatieve website met een prettige user-experience, slimme functies en natuurlijk blits jasje. En, daar zijn we trots op!  Lees verder om de nieuwe functies te ontdekken. Of ga natuurlijk zelf aan de slag met rondkijken!

Met de vernieuwde Innovatiebieb-website krijgen bibliotheekvernieuwers een podium om te schitteren, inspireren en verbinden. Laat je inspireren door de nieuwste Fieldlab-projecten, vind en contacteer innovators binnen de sector en krijg de updates over trends, workshops en evenementen. – Ivo Steenbergen, projectleider Kernteam Innovatie

Na vele maanden brainstormen, plannen maken, technische wensen bepalen, een geschikte savenwerkingspartner zoeken én over gaan tot uitvoering zijn we super trots op de nieuwe functies die de website heeft. We nemen je graag mee in deze nieuwe functies:

 

Het innovatie netwerk
Op zoek naar een innovatie-collega met specifieke kennis of ervaring? Kijk dan eens in het Innovatiebieb-netwerk! Om zichtbaar te zijn in het Innovatiebieb-netwerk meld je je aan via dit formulier. Na aanmelding checken wij je profiel (om spam te voorkomen) en kunnen collega’s je vinden.

 

Project aanmelden
Hier begint het grote avontuur – bij het aanmelden van jouw project. Aan de hand van het formulier komen we meer over jou, en het project te weten. Na inzending wordt je aanmelding gecontroleerd en bij goedkeuring geplaatst. Dit om spam en eventuele dubbelingen te voorkomen. Dus, bezig met iets tofs? Laat het ons weten en meld je project aan!

 

Alle projecten
Bekijk alle innovatieprojecten die er binnen de sector zijn (geweest). Verfijn eenvoudig je zoekopdracht om zo eenvoudig matches te vinden. Ook zijn de detailpagina’s uitgebreid om nóg meer informatie over de projecten te kunnen delen. Ook nieuw: innovatieprojecten worden vanaf nu gekoppeld aan de indiener/projectleider. Zo kun je niet alleen het project bekijken, maar ook in contact komen met personen met specifieke expertise.

 

Informatie over Fieldlabs
De informatie die je op de voormalige Informatiebieb-website kon vinden, heeft op de nieuwe site ook een mooi plekje gekregen. Zoek je bijvoorbeeld de hulpmiddelen? Of informatie over werving & selectie? Alle informatie vind je nu binnen een handomdraai!

 

Over ons
Misschien weet je al precies wie er in het kernteam of de stuurgroep zitten, maar soms is een foto bij een naam wel fijn om te weten. Op de over ons pagina, tref je de leden van het kernteam en de stuurgroep aan, inclusief contactgegevens.

 

Contact
Ongewijzigd, want niet alles hoeft altijd maar te veranderen😉. Voor al je slimme ideeën, verbeterpuntjes en fanmail kun je ons bereiken op info@innovatiebieb.nl.

En, ook zo blij met het resultaat?

Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen, loop je tegen een fout aan of wil je je blijdschap met ons delen? Laat het ons dan weten via info@innovatiebieb.nl!